ثبت اختراع «زیر لپ تاپی هوشمند» توسط دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر
محمد سهایی، دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر و عضو انجمن مخترعين ایران موفق به ساخت «زیر لپ تاپی هوشمند(کول پد بادی)» شد.
وی طی مصاحبه ای گفت: اين زیر لپ تاپی هوشمند(کول پد بادی) با ايجاد فضا بين لپ تاپ و سطح تماس امكان عبور بهتر جريان هوا را در اطراف لپ تاپ فراهم نموده و به اين ترتيب مهم ترين عامل خرابي لپ تاپ ها يعني گرما كاهش یافته و از سوی دیگر با ايجاد يك شيب مناسب علاوه بر ايجاد زاويه ديد بهتر مانيتور شرايط مناسب تري را براي كاربر فراهم مي نماید.
سهایی افزود: این زیر لپ تاپی هوشمند، با فاصله ای که بین لپ تاپ و سطح زیرین آن به وجود می آورد به همراه فن قوی که برق خود را از یو-اس-بی لپ تاپ تامین می کند، موجب گردش مناسب هوا و خنک ماندن قطعات لپ تاپ می گردد که علاوه بر بالا بردن سرعت و عملکرد لپ تاپ، موجب افزایش طول عمر و جلوگیری از خرابی به دلیل گرما و گرد و غبار می شود.
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر به طراحی ويژه این محصول اشاره نمود و خاطر نشان کرد: این کول پد به صورت بادی است و دارای پورت اضافی یو-اس-بی و اسپیکر می باشد و با خالی کردن باد آن به راحتی در کیف لپ تاپ جای می گیرد.
عضو انجمن مخترعین ایران امکان استفاده راحت تر از لپ تاپ در اتومبیل، اتوبوس، هواپیما، بر روی نیمکت و صندلی را از مزایای این زیر لپ تاپی هوشمند عنوان نمود و تصریح کرد: این دستگاه بسیار کم حجم تر از نمونه های مشابه است و قابلیت حمل و نقل آسان و سبک بودن از دیگر مزایای این محصول است.
مخترع و پژوهشگر دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر افزود: جلوگیری از بروز مشکلات جسمی ناشی از قرار دادن لپ تاپ روی پاها، جلوگیری از نفوذ رطوبت به داخل لپ تاپ، راحتی بیشتر کاربر،حمل آسان، جلوگیری از بالا رفتن دمای لپ تاپ (10 الی 15 درجه)، افزایش طول عمر باطری، جلوگیری از خش افتادگی بر روی بدنه لپ تاپ، دارا بودن فن دوربالا، قابلیت استفاده برای انواع مدل های مختلف لپ تاپ، قابلیت خنک کردن و شیب دادن به لپ تاپ و قابلیت کارکرد تنها با یو-اس-بی نوت بوک را از دیگر مزایای این زیر لپ تاپی هوشمند بر شمرد.
سهایی از کسب گواهی ثبت اختراع به شماره 68616 از اداره کل ثبت شرکت ها و مالکیت های صنعتی ایران خبر داد و از حمایت های ریاست و حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر قدردانی نمود.
گفتنی است ساخت «پمپ مکانیکی آب کولر بدون نیاز به برق» برای اولین بار در جهان از دیگر فعالیت های علمی این مخترع و پژوهشگر است که موفق به دریافت گواهی نامه ثبت اختراع به شماره 67932 از اداره کل ثبت شرکت ها و مالکیت های صنعتی ایران گردیده است.